Συστήματα αεριοκίνησης bora dual jet

Η σειρά Συστημάτων Bora Dual JET, είναι μια καινοτόμα σειρά Συστημάτων Αεριοκίνησης της εταιρίας ZAVOLI που απευθύνεται στους νέας γενεάς Dual Injection System (DIS) Κινητήρες.

Οι Κινητήρες τεχνολογίας Dual Injection System (ή DIS) είναι Κινητήρες Πολλαπλού Ψεκασμού οι οποίοι χρησιμοποιούν δύο μπεκ σε κάθε κύλινδρο, τα οποία ψεκάζουν καύσιμο σε δύο ανεξάρτητους αυλούς, επιτρέποντας & επιτυγχάνοντας υψηλότερη αναλογία/σχέση συμπίεσης. Σε αυτούς τους Κινητήρες, ο ψεκασμός έχει μικρότερη διάρκεια αλλά η απαιτούμενη ποσότητα καυσίμου διασφαλίζεται με την ύπαρξη δύο μπεκ ανά κύλινδρο.

Τα Συστήματα BORA Dual Jet είναι σχεδιασμένα για Dual Injection Κινητήρες, επιτρέποντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους στο Αέριο Καύσιμο.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των Συστημάτων Bora Dual JET είναι η Ηλεκτρονική Μονάδα Ελέγχου (ECU) και οι Εγχυτές PANJET

Οι Ηλεκτρονικές Μονάδες Ελέγχου (ECU) της σειράςecu καλύπτουν τις ιδιαίτερες προδιαγραφές λειτουργίας των Κινητήρων της τεχνολογίας Dual JET, χωρίς να απαιτείται η χρήση ειδικών Emulators όπως παλαιότερα, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ορθότερη ρύθμιση των χρόνων ψεκασμού και εν γένει της λειτουργίας του Κινητήρα στην Υγραεριοκίνηση.

Οι νέοι Εγκέφαλοι BORA έχουν σχεδιαστεί σε πλήρη συμμόρφωση με τα πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά τεχνικά πρότυπα και είναι πιστοποιημένα βάση των προτύπων 67R (για Υγραεριοκίνηση) και 110R (για Φυσικό Αέριο Κίνησης).

Παράλληλα, η χρήση των καινοτόμων Εγχυτών PANJET, παλμικού τύπου, διασφαλίζει την απόλυτη ταύτιση της ταχύτητας λειτουργίας των Εγχυτών Υγραεριοκίνησης με τα αντίστοιχα Μπεκ Βενζίνης, σε όλο το φάσμα λειτουργίας των στροφών ή των φορτίων του Κινητήρα. Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στους καινοτόμους Εγχυτές Αεριοκίνησης PANJET, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: ΕΔΩ

Η σειρά Συστημάτων BORA Dual Jet καλύπτει σχεδόν όλη τη γκάμα των Κινητήρων Dual Jet της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, δίνοντας την δυνατότητα μιας πιο αποτελεσματικής και απρόσκοπτης λειτουργίας του Κινητήρα, επιφέροντας την τεράστια εξοικονόμηση καυσίμου που προσφέρει το Υγραέριο ως φθηνότερο καύσιμο από την βενζίνη.

Η εταιρία ZAVOLI και η GAS THEODOROUΕπίσημος & Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της ZAVOLI σε Ελλάδα και Κύπρο, διαθέτουν συγκεκριμένο Σύστημα για Κινητήρες Dual Jet σε Suzuki, Hyundai, Nissan, Peugeot, Citroen, κτλ.