Σειρά Συστημάτων Bora ADVANCE

Η σειρά Συστημάτων Bora ADVANCE, είναι μια καινοτόμα σειρά Συστημάτων Αεριοκίνησης στης εταιρίας ZAVOLI που απευθύνεται στους νέας γενεάς Άμεσου Ψεκασμού Κινητήρες (Direct Injection Engines) τεχνολογίας DI & DI-MPI.

Τα Συστήματα Bora ADVANCE είναι σχεδιασμένα για καθολική λειτουργία των Κινητήρων  Άμεσου Ψεκασμού, επιτρέποντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους στο Αέριο Καύσιμο.

Οι Ηλεκτρονικές Μονάδες Ελέγχου (ECU) της σειράς καλύπτουν τις ιδιαίτερες προδιαγραφές λειτουργίας των Κινητήρων DI & DI-MPI, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ορθότερη ρύθμιση των χρόνων ψεκασμού και εν γένει της λειτουργίας του Κινητήρα στην Υγραεριοκίνηση.

Το πιο σημαντικό όμως χαρακτηριστικό της νέας γενεάς Εγκεφάλων Bora ADVANCE είναι η πολύ μεγαλύτερη εξοικονόμηση που προσφέρει στην κατανάλωση των προσθηκών βενζίνης – μειώνει την κατανάλωση της προσθήκης βενζίνης κατά 5%!!

Οι νέοι Εγκέφαλοι Bora ADVANCE έχουν σχεδιαστεί σε πλήρη συμμόρφωση με τα πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά τεχνικά πρότυπα και είναι πιστοποιημένα βάση των προτύπων 67R (για Υγραεριοκίνηση) και 110R (για Φυσικό Αέριο Κίνησης).

Ο συνδυασμός του GAS ECU με τους κορυφαίους Υποβιβαστές-Ρυθμιστές Πίεσης  800ZETA ή eVP500 (αναλόγως το Κινητήρα του οχήματος) διασφαλίζουν απόλυτα ταυτισμένες τις Επιδόσεις του Κινητήρα, σε όλο το φάσμα λειτουργίας του.

Παράλληλα, η χρήση των κορυφαίων Εγχυτών ΙΝ03, διασφαλίζει την απόλυτη ταύτιση της ταχύτητας λειτουργίας των Εγχυτών Υγραεριοκίνησης με τα αντίστοιχα Μπεκ Βενζίνης, σε όλο το φάσμα λειτουργίας των στροφών ή των φορτίων του Κινητήρα. Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στους καινοτόμους Εγχυτές Αεριοκίνησης ΙΝ03, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Κορυφαία σειρά Εγχυτών (Μπεκ) Αεριοκίνησης ZAVOLI.

Η σειρά Συστημάτων Bora ADVANCE καλύπτει μια μεγάλη γκάμα Κινητήρων Άμεσου Ψεκασμού τελευταίας τεχνολογίας κατασκευαστών όπως η Mercedes, Dacia, Fiat, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Nissan, Renault, Ssangyong, VW Group (Vw, Seat, Skoda, Audi).