Νιώστε ασφαλείς

Στη Gas Service θέλουμε να νιώθετε και να είστε απόλυτα ασφαλείς για όλα.

 

Η Gas Service διαθέτει:

 

α) Εμπειρία στην υγραεριοκίνηση.

 Από το 1974 είμαστε η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με Εγκαταστάσεις & Συντηρήσεις Συσκευών Αεριοκίνησης (Υγραέριο και Φυσικό Αέριο Κίνησης). Η Αεριοκίνηση αφορά επέμβαση στο Χώρο Καύσης του Κινητήρα, δηλαδή στην καρδιά του Κινητήρα, οπότε απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και πραγματική εμπειρία προκειμένου να μπορέσει να επιτύχει την αποτελεσματική λειτουργία του Κινητήρα, χωρίς να παρεμβαίνει στις υπόλοιπες λειτουργίες του οχήματος.

 

β) Πιστοποιημένες συσκευές και δεξαμενές.

H Gas Service διαθέτει ΜΟΝΟ πιστοποιημένες συσκευές, δεξαμενές και εξαρτήματα υγραεριοκίνησης εξασφαλίζοντας, τόσο την ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας, όσο και την ασφάλεια σας.

 

γ) Διεθνώς αναγνωρισμένες συσκευές και εξαρτήματα.

H Gas Service συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα με τη ZAVOLI PURE TECHNOLOGY, τον κορυφαίο ευρωπαϊκό οίκο υγραεριοκίνησης, η οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην μελέτη και έρευνα νέων τεχνολογιών. Επιπλέον, όλα τα εξαρτήματα και ανταλλακτικά είναι πλήρως ελεγμένα και πιστοποιημένα.

 

δ) Εκπαιδευμένους τεχνικούς.

To δίκτυο της Gas Service αποτελείται ΜΟΝΟ από τεχνικούς  που εκπαιδεύονται απευθείας από τεχνικούς της ZAVOLI. Εξασφαλίζεται έτσι, όχι μόνο η άψογη τοποθέτηση της συσκευής, αλλά και η γνώση για επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος μπορεί να προκύψει. Επιπλέον, όλο το δίκτυο της Gas Service εκπαιδεύεται  τακτικά, προκειμένου να ενημερώνεται για οτιδήποτε νέο εμφανίζεται στον κλάδο της υγραεριοκίνησης.

 

ε) Οικονομικές λύσεις.

To κόστος τοποθέτησης συσκευής υγραεριοκίνησης είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για την Gas Service. Η Gas Service έχει τη δυναμική και διαθέτει τις πιο αξιόπιστες συσκευές στις καλύτερες τιμές της Ευρώπης. Επιπλέον, διαθέτει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα για την εξυπηρέτηση σας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Με την ξαφνική ανάπτυξη της υγραεριοκίνησης, παρουσιάστηκαν στην αγορά συσκευές και εργασίες τοποθέτησης χαμηλού κόστους. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με τις συσκευές ZAVOLI και με τις προδιαγραφές τοποθέτησης που εφαρμόζει η Gas Service.

Η διαφορά ποιότητα μεταξύ ορισμένων <<φθηνών>>προτάσεων και της Πρότασης της GAS SERVICE, αποδεικνύεται και από την Εγγύηση που παρέχει το Δίκτυο GAS SERVICE για κάθε της Εγκατάσταση