Νέα Γενεάς Συσκευών BORA by Zavoli

Η Σειρά Συσκευών BORA by ZAVOLI διατίθεται πλέον από όλα τα Συνεργεία του Δικτύου της GAS THEODOROU© χαρίζοντας τα οφέλη του νέου Αναβαθμισμένου Προϊόντος σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Η νέα συσκευή BORA by ZAVOLI διατίθεται για κινητήρες:

– multipoint injection 4κύλινδρους έως 140hp χωρίς OBD-ii

– multipoint injection 4κύλινδρους έως140hp μεOBD-ii

– multipoint injection 4κύλινδρους πάνω από 140hp

– multipoint injection 5κύλινδρους

– multipoint injection 6κύλινδρους

– multipoint injection 8κύλινδρους

– Direct Injection 4-6κύλινδρους

Καινοτομίες:
Η Νέα Συσκευή 8ης Γενεάς BORA by ZAVOLI έχει καινοτόμα, αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά τα οποία συνοψίζονται σε:

– Νέο Αναβαθμισμένο Λογισμικό, με δυνατότητα αυτό-διάγνωσης και αυτό-ρύθμισης. Η νέα Μονάδα Ηλεκτρονικού Ελέγχου (ECU) Αεριοκίνησης BORA έχει αναβαθμισμένο Λογισμικό ικανό να εξομοιώνει πλήρως τις Ρυθμίσεις στο Αέριο με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις της βενζίνης. Συγχρόνως, το νέο Λογισμικό δίνει την δυνατότητα ρύθμισης ένα-προς-ένα τα Μπεκ του Αερίου, το κάθε ένα ξεχωριστά σύμφωνα με το αντίστοιχο Μπεκ της βενζίνης, επιτυγχάνοντας απόλυτη ταύτιση στον ψεκασμό καυσίμου με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

– Νέοι Εγχυτές (Μπεκ) Αερίου Τύπου Injection PAN JET. Οι Νέοι Εγχυτές Αερίου PANJET δεν είναι τύπου Ηλεκτροβαλβίδας, αλλά τύπου Injection (καθαρό Μπεκ – όπως της βενζίνης). Δεν αποτελούνται εσωτερικά από κινούμενα μέρη (αποφεύγοντας φθορά λόγω χρόνιας χρήσης ή λόγω κακής ποιότητας καυσίμου), αλλά αποτελείται από εσωτερικούς παλλόμενους μαγνήτες (παλμικά Μπεκ) που παρέχουν μεγαλύτερη ταχύτητα στην λειτουργία του Μπεκ, πιάνοντας πλέον το άνοιγμα των Μπεκ της βενζίνης στις υψηλές στροφές, παρέχοντας στην τελική μεγαλύτερη εξοικονόμηση στο καύσιμο του Αερίου.

– Απουσία Αισθητήρα Υγραερίου-ρυθμίσεις μέσω το Αισθητήρα του ίδιου του αυτοκινήτου. Εν αντιθέσει με τις προηγούμενες γενεές Συστημάτων Αεριοκίνησης, που δούλευαν με ξεχωριστό αισθητήρα Αερίου, η Νέα Γενεάς Συσκευών δουλεύει απευθείας με τον Αισθητήρα λάμδα του ίδιου του οχήματος, επιτυγχάνοντας βελτίωση στις επιδόσεις και στις τελικές του κινητήρα στην λειτουργία με το Αέριο.

Η νέα συσκευή Bora by Zavoli αλλάζει την εποχή της Αεριοκίνησης.